В събота около 22:40 ч., на кръстовищено на бул. Чаталджа“

...
В събота около 22:40 ч., на кръстовищено на бул. Чаталджа“
Коментари Харесай

Четири жени пострадаха при катастрофи във Варна и региона за един ден! Полицията издирва свидетели на един от инцидентите

В събота към 22:40 ч., на кръстовищено на бул. „ Чаталджа “ и „ Осми крайморски
полк, неустановено досега МПС, при ляв завой в посока жк „ Чайка “ блъска пресичаща пътното платно 73-годишна пешеходка. Вследствие на случая старата жена е получила травма на десен крайник, оказана й е здравна помощ в болница и е освободена за домашно лекуване. ОДМВР – Варна моли към очевидци на случая да се обадят в бранш „ Пътна полиция “ – ОДМВР – Варна.

Същия ден около 11:45 ч., в жк. „ Вл. Варненечик “, до бл. 8, неустановено досега
МПС блъска намиращата се зад автомобила 72-годишна пешеходка. Вследствие на удара старата жена е получила травми на глава и дясна ръка, оказана й е здравна помощ в болница и е освободена за домашно лекуване.

Малко по-късно към 13:30 ч., по бул. „ Сливница “, преди кръстовището с ул.
„ Опълченска “, 55-годишен лидер на лек автомобил „ Опел “ блъска 42-годишна пешеходка. Вследствие на конфликта дамата е получила травми на глава и дясна ръка, оказана й е здравна помощ в болница и е освободена за домашно лекуване.

Отново събота към 15:50 ч., по пътя Варна – Добрич, малко преди с. Любен Каравелово, 28-годишен лидер на тежкотоварен автомобил „ Волво “ на попътен десен завой губи надзор над автомобила, излиза вляво от пътя и се блъска в канавка и дърво. Вследствие на случая 22-годишна пътничка е получила травми на ляв крайник и глава. Оказана ѝ е здравна помощ в болница и е освободена за домашно лекуване.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР