В събота, около 07:55 часа, в гр. Варна, на бул.

...
В събота, около 07:55 часа, в гр. Варна, на бул.
Коментари Харесай

Трима велосипедисти и две пешеходки са ранени при пътни инциденти във Варна в последните дни

В събота, към 07:55 часа, в гр. Варна, на бул. «Княз Борис I», на паркинг, лидерът на «Шевролет» Н.К. (40 г.) от Варна, по време на придвижването си, блъска пешеходка, която се намира зад автомобила.

Вследствие на случая 51-годишната жена получава фрактура на лъчева кост на лява китка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая се води досъдебно произвеждане, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Същият ден към 15:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на «Рено» М.И. (64 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, не пропуща и блъска велосипедист, който се движи отсреща. Вследствие на случая 65-годишният мъж получава травма на глава и подозрения за фрактура на ребро, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

В петък към 16:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Струга» и бул. «Вл. Варненчик», лидерът на «Опел» С.И. (40 г.) от Варна, при маневра за завой надясно, не пропуща и блъска велосипедист. Вследствие на случая 67-годишният мъж получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Същият ден, към 15:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Д-р Басанович», лидерът на товарен автомобил «Рено» В.Г. (25 г.) от Добрич, по време на придвижване обратно, блъска пешеходка, която пресича зад него. Вследствие на случая 57-годишната жена получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

По-рано в петък, към 11:55 часа, в гр. Варна, на кръстовище в ж.к. «Виница», лидерът на велосипед Н.Н. (68 г.), при маневра за завой наляво без да алармира, е блъснат от «Мазда» с лидер Р.Х. (32 г.) от Аксаково, който от своя страна не съблюдава задоволителна отдалеченост. Вследствие на случая велосипедистът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР