В събота националният отбор на Белгия завърши наравно с Австрия

...
В събота националният отбор на Белгия завърши наравно с Австрия
Коментари Харесай

Скандали тресат националния отбор на Белгия, Куртоа си събра багажа и си тръгна

В събота националният тим на Белгия приключи наедно с Австрия вкъщи в квалификациите за Европейското състезание. Двубоят в Брюксел приключи при резултат 1:1. Австрия поведе с автогол на Орел Мангала, а Ромелу Лукаку изравни.

Преди мача опитният вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа получи самопризнание за стотното си присъединяване в националния тим, а тази заран се появи информация, че мачът с Австрия може би е последният за вратаря на Реал с фланелката на националния тим.

Порталът " Nieuwsbald " твърди, че Куртоа е напуснал лагера на националния тим по лична самодейност.
 Лукаку избави Белгия от загуба против Австрия
Лукаку избави Белгия от загуба против Австрия

Таранът означи изравнителното попадение

Твърди се, че след равенството с Австрия той се е ядосал на някои съотборници и е под въпрос дали ще бъде част от тима, който играе против Естония на следващия ден. Според информацията Куртоа се е ядосал и на треньора Доменико Тедеско. В отсъствието на Кевин де Бройне селекционерът реши да има двама капитани в мачовете с Австрия и Естония.

Лукаку носеше капитанската лента против Австрия. Съобщава се, че Тедеско е решил Куртоа да бъде капитан против Естония. Вратарят се ядоса на селекционера, тъй като счита, че той би трябвало да е капитан и в двата мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР