В събота над страната ще преобладава облачно, а в равнините

...
В събота над страната ще преобладава облачно, а в равнините
Коментари Харесай

Времето: Облачно, но меко

В събота над страната ще доминира облачно, а в равнините и мъгливо време. На места, основно в Южна България, а по здрач и в източната част на страната, ще превалява дъжд. В Източна България през по-голямата част от деня ще духа сдържан южен вятър, което ще докара до повишение на температурите. Минималните температури ще бъдат сред 2 и 7 градуса, а оптималните – сред 7 и 12 градуса, тук-там в Източна България до 14-15 градуса.

Над планините ще бъде облачно и мъгливо. На места, основно в Рило-Родопската област ще има превалявания от дъжд, а над 2000 метра - от сняг. Условия за по-значителни количества има в южните региони от Родопите. Вечерта и през нощта против неделя ще вали и в масивите от Източна България. Ще духа мощен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към 7 градуса, а на 2000 метра – към 2 градуса.

По морето ще бъде най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания на облачността преди обяд, основно над северното крайбрежие. През по-голямата част от деня ще духа сдържан юг-югозападен вятър и температурите ще се покачат. Привечер и през нощта против неделя тук-там ще превали дъжд. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 8 и 13 градуса, а температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:49 часа и ще залезе в 16:53 часа. Продължителността на деня е 9:04 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР