В събота на места около Дунав и в котловините на

...
В събота на места около Дунав и в котловините на
Коментари Харесай

Времето: Облачността се увеличава

В събота тук-там към Дунав и в котловините на Югозападна България още веднъж ще има ниска облачност или ще се образува мъгла, която ще се задържи до към обяд. Над останалите региони денем ще е най-вече слънчево, само че още преди обяд от север-северозапад ще стартира нарастване на високата облачност. След обяд ще стартира да се усилва и междинната и до вечерта над доста региони на страната ще се заоблачи, само че превалявания не се чакат. През деня в Дунавската низина и източните региони краткотрайно ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5 и 0 градуса, а оптималните ще са най-вече сред 8  и 13 градуса.

Над планините ще доминира слънчево време, само че още преди обяд север-северозапад ще започнe нарастване на облачността, което до вечерта ще обхване множеството планински региони. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще стартира нарастване на високата облачност, а до вечерта ще се усили и междинната. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 12-14 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 бал, по северното крайбрежие - 2 бала.

На 28 ноември слънцето ще изгрее в 07:35 часа и ще залезе в 16:54 часа. Продължителността на деня е 09:19 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР