В събота на 17 септември от 16:30 ч. по БНТ

...
В събота на 17 септември от 16:30 ч. по БНТ
Коментари Харесай

Радостта на народа“ Божидар Искренов-Гибона в Извън играта“ по БНТ 1

В събота на 17 септември от 16:30 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира деветият ефирен сезон на „ Извън играта ”. Специален посетител за старта на новия сезон на предаването ще бъде футболната легенда Божидар Искренов-Гибона.

Всяка персонална история, разказана пред водещата Люба Пашова, е прочувствена изповед. В деня на вярата, вярата и любовта в студиото на „ Извън играта “ ще влезе „ насладата на народа ”. Божидар Искренов ще наруши своето медийно безмълвие и ще зарадва феновете на Българска национална телевизия, тази събота. Заради сърцатата си игра като футболист, Божидар Искренов носи най-хубавия прякор – Гибона. Той ще опише в ефира на Българска национална телевизия 1 за триумфите и неуспехите, за дома, който е там, където са децата му, за присъединяване му в паметните български филми „ Маневри на петия етаж ” и „ Скъпа моя, скъпи мой ”. Ще отговори откровено за какво „ насладата на народа “ не взе присъединяване на международното в Америка, когато България завоюва бронзовите медали. И ще опише по какъв начин е отпразнувал 60-годишнината си това лято.

В студиото на „ Извън играта “ ще има включване със специфичното присъединяване на Антон Радичев и Вили Вуцов, както и директна връзка с Христо Стоичков от Маями.

Гледайте „ Извън играта “ тази събота, 17 септември, в 16:30 ч. по Българска национална телевизия 1.

За предаването:

„ Извън играта ” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва известните персони в необикновена и непозната светлина. Гости на водещата Люба Пашова са известни лица от разнообразни публични сфери – спортисти, артисти, музиканти, публицисти. Предаването пробва да надникне зад завесите, да изведе на напред във времето това, което не знаем за известните персони. За провокациите, които одобряват отвън „ свои води ”.

Повече за предаването:

Фейсбук:

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР