В събота (местно време) лидерът на републиканците в Сената Мич

...
В събота (местно време) лидерът на републиканците в Сената Мич
Коментари Харесай

Утре в Сената на САЩ ще бъде гласуван законопроектът за държавните разходи

В събота (местно време) водачът на републиканците в Сената Мич Макконъл насрочи нов основен избор за законопроекта за държавните разноски за понеделник, 22 януари, предава AFP, представени от организация Фокус. „ Уверявам ви, че ще гласуваме в понеделник, в случай че няма предпочитание това да бъде направено по-рано ", се споделя в изказване на Макконъл.

Американското държавно управление остана без финансиране за първи път от 2013 година насам, откакто Сенатът отхвърли новия кратковременен бюджет, който трябваше да обезпечи финансиране на държавните институции до 16 февруари.

Решаващо гласоподаване сподели, че републиканци и демократи не са съумели да реализират компромис по бюджета, макар интензивните договаряния и намесата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Републиканците, които имат болшинство в Сената (51 от общо 100 места), не съумяха да убедят демократите да одобряват новия нормативен акт в подмяна на спомагателни договаряния по статута на стотици хиляди млади имигранти, които са пристигнали нелегално в Съединени американски щати като деца, и които попадаха под краткотрайна отбрана от експулсиране по стратегия на предходния президент Барак Обама.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР