В събота, клубът посреща Dave Seaman, Danny Howells и Darren

...
В събота, клубът посреща Dave Seaman, Danny Howells и Darren
Коментари Харесай

Richy Ahmed гостува на YALTA CLUB в петък

В събота, клубът посреща Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson

С наближаването на лятото, YALTA CLUB са подготвили последните празненства за сезона, които не са за изпускане. На 18 май (петък), в Room 1 на клуба ще посрещнем един от най-успешните английски диджеи и част от фамилията на Hot Creations, Richy Ahmed . Вечерта ще открие един от резидентите на клуба DIASS . В събота ( 19 май ), клубът показва три митове от електронната сцена, дружно, в една вечер, а точно новосъздалото се трио 3D, формирано от Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson . Дижеите ще пускат цяла нощ, без спиране.

След откриването на петъчното празненство от DIASS, зад пулта на Room 1 ще се качи Richy Ahmed. Той е един от водещите актьори на английската хаус сцена, употребяващ в музиката си детайли от диско, фънк, електро и хип-хоп. Освен честите му изяви във Англия, той пътува непрекъснато и е забелязван на събития като BPM Mexico и общоизвестния Panorama Bar в Берлин. Присъствието му в Ибиза през миналия сезон също е непоспоримо, като резидент на Paradise, DC-10 и като един от седемте госта на празненствата Elrow в Space Terrace. С участия на толкоз високо равнище, Richy Ahmed си печели място в Top 100 DJs на Resident Advisor всяка година, през последните три. Британеца определенно е едно главните имена в фамилията на Hot Creations, само че през 2016 открива и личния си лейбъл Four Thirty Two, който стартита с приетото му EP Put Me In a Trance.



В събота, клубът показва извънредна вечер, дружно с три имена от международната електронна сцена, които ще пускат дружно, цяла вечер, в продължен b2b2b сет. Новосъздалата се групировка, която носи името 3D включва трима добре познати британци, а точно Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson.

Dave Seaman е един от същинските митове на хаус музиката с доста планове зад тила си. Бил е член от издателството Disco Mix Club Publishing, както и редактор на списание Mixmag. Seaman основава и лейбъла Brothers In Rhythm, дружно със Steve Anderson, занимавайки се с продуцентска работа за Pet Shop Boys, Kylie Minogue, както и ремикси за David Bowie, New Order, Michael Jackson и доста други. Историята му продължава с основаването на лейбъла Audio Therapy, а сега движи Selador Recordings – трогателен лейбъл, който още веднъж демонстрира гения и отдадеността му към електронната музика.

Вторият член от триото, което ще се качи зад пулта е Danny Howells - деен диджей и продуцент от 1980 година насам. Дългата му кариера включва известните му компилациите Renaissance и Nocturnal Frequencies, както и миксирането на няколко албума за Global Underground. Howells е част и от дуото Science Department, дружно с Dick Trevor, което продуцира сингълите Breathe и Persuasion/Repercussion. От 2008 година насам е притежател на лейбъла Dig Deеper, който е кръстен на дългогодишните му клубни празненства със същото име.

Не на последно място е Darren Emersson - общоизвестен с присъединяване си в английската група Underworld и основаването на паметното парче Born Slippy, което е и санудтрак на кино лентата Trainspotting. Той е отпред на електронната музика през последните 3 десетилетия и то с добра причина. След три албума с Underworld, Emersson напуща плана и стартира своята соло кариера. Успява да се утвърди като солов актьор, с помощта на неповторимите му сетове, които минават през стилове като progressive house, techno, trance, experimental, breakbeat и electronica. През 2010 година, започва лейбъла DETONE, посредством който издава тракове като Gracelands, Decisions, Hard For Slow и Au Go Go. Всичко това, до момента в който непрекъснато обикаля света и в това време е хазаин на клубните вечери на DETONE в East Village (Лондон).

За 18 и 19 май YALTA CLUB още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected]

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева за 18 май и 1 9 май.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР