В събота Карнобат загуби с 0:4 регионалното дерби с Нефтохимик

...
В събота Карнобат загуби с 0:4 регионалното дерби с Нефтохимик
Коментари Харесай

Теодор Иванов: Оптимист съм! Карнобат ще тръгне в правилната посока

В събота Карнобат загуби с 0:4 районното дерби с Нефтохимик в среща от 4-ия кръг на Югоизточна Трета лига. Въпреки тежката загуба, президентът на отбора Теодор Иванов изрично счита, че футболистите на старши треньора Георги Калоянов занапред ще се показват на по-добро равнище и с по-добри резултати пред своята вярна аудитория, която следва тима както вкъщи, по този начин и при гостуванията.
" Тежка и закономерна загуба. Мога единствено да поздравя Нефтохимик за извънредно мощната им селекция и игра. Бяха с класа над нас и нямаше по какъв начин да им противодействаме. Млад тим сме, имаме контузени играчи, които са ни и най-класните, което оказва най-голямо въздействие, само че това не е опрощение. В края на краищата даваме късмет на всички. Моментът да се сработи колектива е в този момент, да потвърдят, че могат да играят на такова равнище. Този късмет би трябвало да се употребява. Аз имам вяра, че момчетата ще дадат всичко от себе си в идните срещи. Надявам се да са си взели нужните поучения, тъй като подготовката е естествена. Мисля, че нещата ще тръгнат в по-добра посока. Аз съм оптимист. Този краткотраен спад, който се получи, с повече възторг и религия в личните сили ще го преодолеем. Ние се борим да сме в първата осмица, не да бъдем в челото на класирането.
Благодаря на почитателите, че поддържат тима, а и имат вяра, че нещата ще тръгнат в по-добра посока. Уверявам ги, че работим по този въпрос. Ще създадем всичко допустимо да излезем от тежката обстановка “, съобщи президентът на Карнобат Теодор Иванов.

Югоизточна Трета лига 4 кръг, събота 1 септември  Карнобат 0:4краен резулат  Нефтохимик Бургас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР