В събота и неделя зрителите ще могат да гледат заключителната

...
В събота и неделя зрителите ще могат да гледат заключителната
Коментари Харесай

Финалът на Лигата на нациите при жените и интригуващи мачове с участието на Челси, Тотнъм и Севиля по MAX Sport през уикенда

В събота и неделя феновете ще могат да гледат заключителната част на волейболната Лига на нациите при дамите. До полуфиналите доближиха Сърбия, Бразилия, Турция и Италия. Изненадата е класирането на сръбкините, които на четвъртфиналите съумяха да детронират Съединени американски щати след победа с 3:2. Американките бяха неизменим победител във всички три издания на конкуренцията до момента, а и бяха приключили преди всичко в първата фаза на шампионата.

Сега за Сърбия следва ново тежко тестване, а точно заелият второ място през първия стадий тим на Бразилия, който на четвъртфиналите победи с 3:1 Япония. Мачът е в събота, 16 юли, от 15:00 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

В другия полуфинал се опълчват Турция и Италия. Туркините одобряват финалната осмица на Лигата на нациите през този сезон. В първия стадий от шампионата те заеха 7-а позиция, само че защото са домакини на заключителния стадий, то те бяха сложени под номер 1 за четвъртфиналите, което им обезпечи мач с Тайланд. Вдъхновени от публиката в Анкара туркините се постановиха с 3:1 и се класираха за топ 4 на конкуренцията. Там ги чака европейският първенец Италия. Италианките бяха най-добре представилия се европейски тим през първия стадий на шампионата, като приключиха 3-ти с 10 победи и единствено 2 загуби. На четвъртфиналите пък се оправиха с 3:1 с Китай и сета несъмнено влизат като любимец за класиране на край. Двубоят Турция – Италия също е в събота, само че от 18:30 ч., по MAX Sport 3.

Победителите от двете полуфинални двойки ще се изправят в огромния край в неделя, с цел да дефинират новия първенец в Лигата на нациите. Мачът за купата е на 17 юли от 18:30 ч., а преди този момент, от 15:00 ч. е срещата за 3-тото място в шампионата. И двете срещи са по MAX Sport 3.

През уикенда MAX Sport продължава със серията от другарски срещи на най-високо ниво с присъединяване на огромните европейски тимове. Като част от лятната си подготовка огромна част от богатите европейски клубове започнаха дълги пътувания в разнообразни краища на света, където ще изиграят любопитни дуели. В програмата на MAX Sport през тази седмица към този момент беше излъчен приятелският мач сред Манчестър Юнайтед и Ливърпул, а в този момент в ефира влизат Тотнъм, Севиля и Челси.

Тотнъм и Севиля избраха ексцентрична дестинация за своята подготовка, а точно Южна Корея. Там те ще зарадват локалните почитатели с пряк мач между тях. Двубоят е в събота от 14:00 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 2.

В ранните часове на неделния ден феновете пък ще станат очевидци на мач с присъединяване на Челси. „ Сините “ са на турне в Съединени американски щати, където дружно с различен лондонски отбор – Арсенал, са част от шампионата Florida Cup. Началото на другарската конкуренция ще се даде с дуела на Челси против един от мексиканските грандове Клуб Америка. Двубоят е на 17 юли от 05:00 ч. и ще бъде част от програмата на MAX Sport 3.

През идните дни и седмици програмата на MAX Sport ще покаже още доста завладяващи другарски срещи с присъединяване на огромните европейски тимове: Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Рома, Ливърпул, Арсенал, Челси и Тотнъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР