В събота и неделя ще има променлива облачност – по-често

...
В събота и неделя ще има променлива облачност – по-често
Коментари Харесай

Какво време да очакваме по Гергьовден

В събота и неделя ще има променлива облачност – по-често забележителна в неделния ден, когато ще стартират превалявания, съобщи БГНЕС.
В съботния ден ще бъде прелестно топло с променлива облачност, само че превалявания са малко евентуални. Максималните температури ще бъда към 20-25 градуса. В неделя времето ще се промени и ще стартират превалявания, а температурите едва ще се намалят и ще бъдат сред 17 и 23 градуса. По-съществени ще са преваляванията в неделя в Югозападна България, където ще паднат обилни количества.
На празничния Гергьовден превалявания и гръмотевични стихии ще има над цялата страна. От северозапад ще нахлуе и леден въздух. Температурите ще паднат, като в местата с по-съществени превалявания ще бъдат към 14-18 градуса, в Южна България до 23 градуса. В София в Деня на храбростта и празника на Българската войска ще има гръмотевични стихии и превалявания съвсем през целия ден, а дневната температура ще бъде към 12 градуса. Във вторник над страната ще бъде още по-студено, преваляванията ще продължат. От сряда ще стартират да стопират, а към четвъртък-петък и температурите ще се покачат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР