В събота едно момче на 17 години направи дебют за

...
В събота едно момче на 17 години направи дебют за
Коментари Харесай

Ще получи ли Борислав Рупанов още шансове от Стоилов?

В събота едно момче на 17 години направи дебют за Левски против ФК ЦСКА 1948. Това е петричанинът Борислав Рупанов. Влезе повече като тактическа промяна в последните минути на мястото на Уелтън.

Трябва да се регистрира, че той е младеж номер 2, който записа първи мач при мъжете под управлението на Станимир Стоилов. Рупанов е нападател, само че може да играе и като халф, показва " Мач Телеграф ". Преди него единствено един от младоците, които се подвизаваха в контролите, съумя да се дореди до извява в Първа лига, откакто Мъри се завърна на " Герена ".

Това бе Преслав Бачев, който в края на предишното състезание влезе като промяна при успеха над Славия с 2:1, а по-късно и при 0:1 от Лудогорец. Мнозина даже чакаха, че Бачев ще запише по-редовно наличие при мъжете, само че това не се случи поради непрекъснатите му проблеми с травми.

Иначе от младите, с изключение на Пламен Андреев, доверието на Станимир Стоилов постоянно получава и Асен Митков. И двамата обаче дебютираха при Живко Миланов, както и Антоан Стоянов.
 Билал Бари прави всичко по силите си, с цел да форсира своето възобновяване
Билал Бари прави всичко по силите си, с цел да форсира своето възобновяване

Тренира въз основата на френския народен отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР