В събота е ден за полуфинали на АТР и WTA

...
В събота е ден за полуфинали на АТР и WTA
Коментари Харесай

Ден за полуфинали с Жабур, Пегула, Бенчич, Рууд и Милев


В събота е ден за полуфинали на АТР и WTA шампионатите, които следим през тази седмица. С леко изключение – в Хюстън занапред би трябвало да играят мачовете от втори кръг поради проливния дъжд, който не стопира към този момент три дни. При положително стичане на събитията, там би трябвало да се изиграят и мачовете от четвъртфиналите като на корта се надяваме да излязат любимците Томи Пол и Франсис Тиафо.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.

В Ещорил такива проблеми няма. В 17 часа на корта би трябвало да излязат Марко Чекинато и Миомир Кецманович за първия полуфинал, в който сърбинът е считан за любимец с коефициент от по отношение на за някогашния полуфиналист от Ролан Гарос.

Още по-изявен любимец има във втория полуфинал, в който възможностите Каспър Рууд да победи Контен Алис се правят оценка на по отношение на за французина, който в профил Доминик Тийм.

Мачовете онлайн за деня стартират в 15 часа с първия полуфинал от Маракеш – Роберто Карбайес Баена против Даниел Еванс в един непредвидим конфликт. След това е и мачът на изненадите – Александър Мюлер и Павел Котов в борба, която ще донесе дебютен край на един от тях.

Турнирът в Чарлстън се трансформира в първия от 11 години насам в женския тур, до чиито полуфинали доближават първите четири сложени. Това подсигурява и страхотни дуели в събота вечер. В 20 часа Дария Касаткина ще опита да изненада фаворитката Онс Жабур.

След това Джесика Пегула и Белинда Бенчич ще дефинират втората финалистка. Американката е считана за любимец с коефициент от, само че досега тя няма извоюван сет в трите си мача с швейцарката, за която успеха е оценена на.

В 19 часа стартират и полуфиналите в Богота. Там опитната германка Татяна Мария ще срещне най-нискоранкираната полуфиналистка в WTA за последните 4 години – №817 Франческа Джоунс. Другият мач опълчва Пейтън Стърнс и Камила Рахимова.

В събота ни чака и полуфинал с българско присъединяване. Янаки Милев продължава с успехите в Анталия и в борба за място в неделния край се изправя против нидерландеца Сидане Понтжодикромо (№716) от 11 часа.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР