В събота, 9 юли, от 18:30 час Пирин Благоевград започва

...
В събота, 9 юли, от 18:30 час Пирин Благоевград започва
Коментари Харесай

Красимир Петров преди мача с Локо Пловдив: Искам Пирин да започне по най-добрия начин новия сезон

В събота, 9 юли, от 18:30 час Пирин Благоевград стартира присъединяване си в новия сезон в Първа лига с посещение на Локомотив Пловдив. Двубоят ще е дебют за новия старши треньор на " орлетата " Красимир Петров.

Навръх своя 41-и рожден ден, Петров показа пред клубната телевизия на Пирин, че желае благоевградчани да започват новия сезон по най-хубавия метод - с победа против " смърфовете ". Той добави, че неговия отбор ще играе за без боязън и с готовност за победа във всеки един дуел.

„ Тренировъчната седмица мина извънредно добре. Въпреки, че за мен това е самобитна конкуренция с времето съм удовлетворен от старанието и професионализма, демонстрирани от тима. Футболистите упражняваха крепко и от всички без изключение съм удовлетворен.

Запознат съм с качествата на по-опитните играчи, а занапред ще се срещам в елементи с качествата на по-младите ни футболисти.

Във всеки един мач Пирин ще играе за победа и без боязън. Независимо от противника. Това е моето схващане. Предстоящият противник Локомотив (Пловдив) е един от огромните тимове в България, това е клуб с обичаи и история. Те разполагат с доста добър треньор. Нашата цел е да се противопоставим и да стартираме по най-хубавия метод новия шампионат.

Мога да разгадавам на всички футболисти. Нямаме контузени или осъдени “, съобщи Красимир Петров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР