В събота, 5 ноември, от 15:00 ч. отборът на Пирин

...
В събота, 5 ноември, от 15:00 ч. отборът на Пирин
Коментари Харесай

Христо Янев преди гостуването на ЦСКА 1948: Имаме шансове за добър резултат

В събота, 5 ноември, от 15:00 ч. тимът на Пирин Благоевград гостува на ЦСКА 1948 в дуел от 17-ия кръг на Първа лига.

В предишния кръг „ орлетата “ приключиха наедно 0:0 в домакинство си на Локомотив Пловдив, което бе и дебют за новия старши треньор Христо Янев.

ЦСКА 1948 също записа нулево реми, само че при гостуването на Левски на стадион „ Георги Аспарухов “.

Пирин е на предпоследна позиция в класирането с актив от 9 точки, до момента в който отборът на Любослав Пенев е трети с актив от 32 точки.

Първият мач от сезона сред двата тима на стадион „ Христо Ботев “ приключи наедно 1:1, след откакто Преслав Йорданов откри резултата за „ зелените “ в 5-ата минута, а Ивайло Чочев изравни за ЦСКА 1948 в 5-ата минута на добавеното време от дузпа.

Старши треньорът на Пирин Христо Янев ще попълни групата на отбора с млади футболисти поради кадровите проблеми в състава. Въпреки множеството контузени в състава, Янев има вяра, че Пирин има шансове за добър резултат на стадиона в Бистрица.

„ Доволен съм от метода, по който тимът тренира през седмицата. Имаме голям брой кадрови проблеми. Знаете за контузиите на Петър Занев, Янко Георгиев и Преслав Йорданов, които бяха наложително сменени в последния ни мач. Красимир Станоев също липсва, той продължава да лекува контузия. Под въпрос остава присъединяване на Вячеслав Велев. Но това е ситуацията и ние би трябвало да се съобразим с него и да намерим най-хубавия вид. В групата, както и в предходния мач още веднъж ще има млади футболисти. Разбира се, че те имат своето място в тима, само че би трябвало да го заслужат, борейки се и трудейки се всекидневно. Бих желал да видя от моя тим същото предпочитание за игра и изява, като в мача против Локомотив. Желанието и себераздаването постоянно са в основата на едно положително показване. Разбира се, че ЦСКА 1948 е доста първокласен тим, с качествени футболисти и треньор. Това демонстрира тяхното показване и място в класирането. Смятам, че постоянно имаме своите шансове за добър резултат, няма метод да мисля по различен метод. Ако постоянно се случваше това, което всички чакат, футболът нямаше да е толкоз забавна и непредвидима игра “, съобщи Янев пред клубния уебсайт на Пирин.

След изтърпяно наказване в групата на „ орлетата “ се чака да се завърнат Александър Дюлгеров и Венцислав Бенгюзов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР