В събота (26 октомври) от 9 до 12 часа на

...
В събота (26 октомври) от 9 до 12 часа на
Коментари Харесай

Организират футболен празник за момичета и момчета във Враца

В събота (26 октомври) от 9 до 12 часа на стадион "Христо Ботев " ще се организира футболен шампионат за деца родени през 2010, 2011 и 2012 година. Той е заключителна част от осъществения от Академия "Ботев " Враца план "Футболна почивка за девойки и момчета ". Децата, които към този момент са избрали футбола за собствен обичан спорт, както и тези, които занапред желаят да опитат обичаната на милиарди хора по света игра са добре пристигнали на централния терен на стадион "Христо Ботев ".
Събитието стартира в 9 часа, ще има доста надпревари и игри, проведени от треньорите на "Ботев " Враца. Батковците от мъжкия тим също ще се включат. В рамките на плана бяха извършени безвъзмездни тренировки в границите на спортния комплекс, в учебните заведения на Враца и някои обитаеми места в общината. Сега всички деца са добре пристигнали на централния терен, където се изявяват Божинов, Домовчийски и Краси Костов.
Събитието "Футболна почивка за девойки и момчета - Враца 2019 " се провежда със съдействието на публичен дарителски фонд и Фондация Америка за България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР