В събота, 26 октомври, Дейвид Бекъм сподели със своите близо

...
В събота, 26 октомври, Дейвид Бекъм сподели със своите близо
Коментари Харесай

Какво правят Дейвид Бекъм и Кортни Кокс в джакузито

В събота, 26 октомври, Дейвид Бекъм показа със своите близо 59 милиона почитатели в Instagram фотография с Кортни Кокс , към която написа " Срещнах нов другар през днешния ден ".

Двамата четата сюжет с удовлетворени усмивки, а от хаштаговете в поста разбираме, че ще си партнират в епизод на сериала " Модерното семейство ".

И един от първите мнения бе на Виктория Бекъм, която изрази нетърпението си да види своя брачен партньор на дребния екран.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на Окт 25, 2019 в 1:49 PDT

Дотук нищо толкоз изненадващо, само че очевидно снимачният развой надалеч не се е лимитирал до скучно декламиране на научения сюжет. Това разбрахме от обява на Кортни Кокс още веднъж в Instagram.

Актрисата показа няколко фрагмента с Бекъм и двама свои сътрудници от сериала. Четиримата са в джакузи, а Кортни е много покрай някогашния футболист и това очевидно й харесва . На една от фотосите даже си разрешава да постави ръка на бедрото му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на Окт 25, 2019 в 12:42 PDT

Кадрите събраха повече от три милиона лайкове, както и хиляди мнения в жанр " Какво се случва тук? " . Един от тях даже е на колежката на Кокс от " Приятели " Дженифър Анистън, който е по-скоро с подигравка за всички, които са си помислили и за миг, че Дейвид и Кортни са станали по-близки, в сравнение с е трябвало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР