В събота, 21 май, от 19:15 ч. Пирин излиза в

...
В събота, 21 май, от 19:15 ч. Пирин излиза в
Коментари Харесай

Последен мач за Дяков и Манолев днес, Пирин посреща Ботев

В събота, 21 май, от 19:15 ч. Пирин излиза в последното си домакинство за сезона в Първа лига. Съперник на „ орлетата “ ще бъде тимът на Ботев (Враца), който продължава да се бори за своето оцеляване в елита.Срещата ще бъде по-специална за Светослав Дяков и Станислав Манолев, които ще изиграят последния си дуел в професионалния футбол.

Билети се продават и във Фен магазина на улица „ Трети март “, а в деня на мача и на стадион „ Христо Ботев “.

„ Двубоят ще бъде прочувствен за всички, които обичат Пирин, тъй като е финален за Станислав Манолев и Светослав Дяков. Двама изключителни футболисти, които са спечелили уважението на всички в България, направиха доста сполучливи кариери, показаха се на равнище и в националния тим. Двамата помогнаха доста на тима през този сезон и мога единствено да им благодаря за показания професионализъм, съществено отношение и изцяло показване на терена. Надявам се, че хората ще дойдат на стадиона в събота и ще ги приветстват в този финален за тях мач.

Знаем, обаче, че за Ботев това няма да бъде празник, а борба за оставане в групата. Ние сме длъжни да подходим съществено, да търсим успеха, с цел да зарадваме нашите последователи, които ще дойдат на стадиона. В последните мачове правехме промени в състава, даже в мача против Локомотив пуснахме в игра двама дебютанти, само че запазвахме гръбнака на отбора, тъй че и в този момент ще изглеждаме по този метод “, съобщи за www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Радослав Митревски.

След наказване към отбора се причислява Спас Георгиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР