В събота, 17 септември, в Париж се проведе митинг срещу

...
В събота, 17 септември, в Париж се проведе митинг срещу
Коментари Харесай

Няколко хиляди протестиращи в Париж с искане за оставката на Макрон и излизане от ЕС и НАТО

В събота, 17 септември, в Париж се организира протест против присъединяване на Франция в НАТО и против рестриктивните мерки в потреблението на сила. Участниците в демонстрацията скандираха антинатовски лозунги и приканиха за оставката на Еманюел Макрон.

Организатор на акцията - ръководителят на френската партия " Патриоти " Флориан Филипо.

" Макрон, не желаеме война! ", " Няма война, няма квоти, няма обществени заеми! " - скандираха участниците в шествието, което мина по централните улици на френската столица, в това число и около Лувъра.

По-рано френските управляващи приканиха съгражданите си да положат старания за икономисване на електрическа енергия. Но французите чакат самите ръководители на общини или предприятия да им дадат образец.

Le Figaro назова няколко метода, които френските управляващи оферират за икономисване на електрическа енергия. Например, през идната зима, когато се чакат всеобщи спирания на електрозахранването, се предлага да изключите Wi-Fi, да живеете вкъщи с пухено яке и да се облекчавате по дребна потребност под душа, с цел да не употребявате още веднъж резервоара за източване.

Масови митинги в събота имаше и във Виена. Демонстрантите стачкуваха против повишението на цените.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР