В събота, 17 декември, от 11.00 часа, градският стадион в

...
В събота, 17 декември, от 11.00 часа, градският стадион в
Коментари Харесай

Благотворителен футболен турнир Заедно за Вася

В събота, 17 декември, от 11.00 часа, градският стадион в Своге ще одобри благотворителен шампионат под наслов " Заедно за Вася ".

Футболистите на Спортист (Своге), Сините орли, Зенит (Церово) и събирателен тим от ветерани ще се включат в помощта за Вася Малинова. Билетите костват по 10 лв. и всички събрани средства ще бъдат преведени по сметката (б.р.: вижте я по-долу) на младата майка.

Организаторите прибавят, че се нуждаят от доброволци, които да поемат пропускането на хората на двата входа и приканват стадионът да бъде запълнен. Те са подготвили и специфична изненада, която ще разкрият в идващите дни.

Вася се бори с рак на гърдата от много време и до този миг фамилията й е успявало единствено да покрива разноските. Но неотдавна й откриват разсейки в белия дроб и мозъка.

Вася е подложена на нападателна и тежка химиотерапия и лъчетерапия в Турция, цената на която е към 5000 лв.. По първични сметки Вася ще би трябвало да премине през 12 курса на лекуване. Освен разноските за тях, на фамилията са му нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разноски. Общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася, възлиза на 100 000 лв..

Желаещите да оказват помощ, могат да го създадат, като преведат средства по следната банкова сметка:

IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова
 Ботев (Пловдив) подхваща самодейност за поддръжка на деца в неравностойно състояние
Ботев (Пловдив) подхваща самодейност за поддръжка на деца в неравностойно състояние

Мисията на огромната самодейност е да усъвършенства метода на живот на деца в риск
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР