В събота, 14 юни, Серина Уилямс загуби битката за финала

...
В събота, 14 юни, Серина Уилямс загуби битката за финала
Коментари Харесай

Серина Уилямс разплака Меган Маркъл на Уимбълдън

В събота, 14 юни, Серина Уилямс загуби борбата за финала на Уимбълдън от Анджелик Кербер. Въпреки провалянето, или по-скоро точно поради него, страстта на корта накара даже херцогинята на Съсекс и близка другарка на тенисистката Меган Маркъл да се просълзи.

Публикация, споделена от Lilybeth Makeup Artist (@lilybethmakeupartist) на Юли 15, 2018 в 7:00 PDT

10 месеца откакто роди, 10 месеца след края на една сложна бременност и едно още по-инфарктно раждане , което за малко не коства живота на Серина, тя не просто се завърна на корта, само че и стигна до финала на най-престижния тенис шампионат.

Разбира се, тя не е от хората, които са привикнали да губят, по тази причина и понесе тежко резултата.

След края на срещата, Уилямс посвети играта си на всички майки . Допълни и че занапред стартира и няма желание да се отхвърля. Въпреки това, в този момент неин главен приоритет е щерка й.

 Снимка 368513

Серина надъха майките , които като нея изпитват компликации да бъдат още веднъж същите след раждането, че щом тя съумява, значи и те могат да го създадат. Могат да бъдат каквито желаят, стига да го пожелаят.

А ние можем да си пожелаем да бъдем освен толкоз борбени, само че и толкоз обичани, колкото е тенисистката . След финалния мач на Уимбълдън, нейният брачен партньор Алексис Оханян показа прочувствено обръщение в обществените мрежи.

 Серина Уилямс и Алексис Оханян интимно
Серина Уилямс и Алексис Оханян интимно

От какво се възбужда тенисистката

" Дни след раждането на щерка ни, целунах Серина за довиждане преди интервенцията . Тогава се молехме единствено да остане измежду нас. А в този момент, 10 месеца по-късно, тя е на край на Уимбълдън ", написа той в Instagram и добави посланието " Тепърва стартира ".

Публикация, споделена от Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) на Юли 14, 2018 в 11:02 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР