В събота, 1 юни, феновете на Ливърпул имаха повод за

...
В събота, 1 юни, феновете на Ливърпул имаха повод за
Коментари Харесай

Коя беше полуголата жена, нахлула на терена на финала на Шампионска лига

В събота, 1 юни, почитателите на Ливърпул имаха мотив за наслада, тъй като техният тим завоюва за шести път най-престижният европейски клубен шампионат - Шампионска лига.

Двата гола на Мохамед Салах и Дивок Ориги бяха задоволителни за триумфа, само че финалът не мина и без забавни неща, които не касаят директно играта. В началото на първото полувреме от дуела жена, облечена много нищожно, реши да пробяга половината терен. Според Mirror, това е Кинси Волански .
 Снимка 426725

Тя е модел и другарка на YouTube звездата Виталий Здоровецкий . Той е прочут с клиповете си, в които си прави смешки с хората, а от време на време ги прецаква и много съществено.
 Снимка 426726

Подобни голи и полуголи нашествия по терените не са необичайност, само че в този случай направи усещане какво е изписано върху банските, бодито, или там каквото носеше Кински Волански - Vitaly Uncensored.
 Снимка 426727

Това е уеб сайтът на Виталий Здоровецкий, в който против месечен абонамент всеки може да гледа негови нецензурирани видеа. Едва ли има потребност от реклама поради обстоятелството, че има 10 милиона клиенти в YouTube и 2,6 милиона почитатели в Instagram. Според The Sun, уеб сайтът има 32 милиона регистрирани консуматори.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vitaly (@vitalyzdtv) на Юни 1, 2019 в 2:27 PDT

Въпреки това рекламата е реалност, а Виталий се погрижи да ни покаже реакцията си при нахлуването на приятелката му. Самият той има възбрана да участва на огромни спортни събития поради лудориите, които прави. А последната беше през 2014 година по време на Световното състезание в Бразилия, когато на финала нахлу на терена и се опита да целуне футболист на Германия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР