В събитие, което се разглежда като гръмко послание до т.

...
В събитие, което се разглежда като гръмко послание до т.
Коментари Харесай

Тежък удар по гръцката мафия след 2-годишен процес

В събитие, което се преглежда като гръмко обръщение до така наречен „ гръцка мафия “, тази седмица съдът наложи тежка присъда на уредниците на проведени незаконни групи. Това става след развой, траял повече от две години, оповестява " Катимерини ".

Процесът се отнася до следствие, извършено през 2015 година против три групи нарушители, виновни за рекет от стотици магазини в Атика, забъркани също и в трафик на опиати и принуждение против спортни чиновници.
 В Гърция възнамеряват нови ограничавания поради растеж на инфектираните с COVID-19 В Гърция възнамеряват нови ограничавания поради растеж на инфектираните с COVID-19
Властите в Атина обмислят въвеждането на нови ограничавания на някои от най-популярните острови, съобщи Българска национална телевизия. Два от тях - Миконос и Иос...

От 26 обвинени 22-ма бяха наказани на дълги присъди, като трима от тях получиха 30 години затвор. Съдът отхвърли и искане на юристите на трима от обвинените за условна присъда.

Според правните кръгове крайният резултат от процеса е повлиян от продължаващата война сред враждуващите групировки и посланието на Министерството за отбрана на жителите, че то е във война с проведената престъпност.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР