В са ваксинирани 48% от гражданите, което не е достатъчно.

...
В са ваксинирани 48% от гражданите, което не е достатъчно.
Коментари Харесай

48% от сърбите са ваксинирани

В са имунизирани 48% от жителите, което не е задоволително. Именно по тази причина всички положителни на ковид са неимунизирани хора, върнали се от лятна отмора, заяви министърът на опазването на здравето Златибор Лончар за ТВ Пинк, представен от.

Няма да се оправим с казуса, в случай че имунизацията се бави, в случай че се допусне вирусът да мутира и имунизациите към този момент да не бъдат задоволително средство срещу него. Вирусът не признава граници, акцентира той и направи оценката, че не е задоволително единствено в една страна да се имунизират задоволителен брой хора. Министърът се разгласи изрично за наложително имунизиране на здравните служащи и на тези, които са в чест контакт с хора, като таксиметрови водачи и други.
лотарии " alt= " Вучич: Задължителната имунизация е противоконституционна, ще залагаме на лотарии " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/06/01/0804541001591005432_1618643_144x110.webp " > Вучич: Задължителната имунизация е противоконституционна, ще залагаме на лотарии
Сърбия не може да вкара наложителна имунизация, тъй като е в несъгласие с Конституцията, съобщи президентът Александър Вучич по време...

В последните няколко дни броят на новозаразените с ковид в Сърбия се усилва. Вчера вирусът бе доказан при още 249 души от 8596 тествани, а петима души починаха вследствие на болестта. Експертният комитет за имунизацията преди три дни предложи слагането на трета доза ваксина срещу ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР