В са уверени, че звездата на отбора Рафиня ще подпише

...
В са уверени, че звездата на отбора Рафиня ще подпише
Коментари Харесай

В Лийдс дават "гигантски" договор на голямата си звезда

В са уверени, че звездата на тима Рафиня ще подпише нов дълготраен контракт с клуба и ще продължи кариерата си на „ Еланд Роуд “.
25-годишният бразилски футболист е съществено спряган за трансфер в британски гранд, като ползата към него е от Челси, Ливърпул и Уест Хем Юнайтед. „ Чуковете “ даже предложиха многомилионна оферта в края на зимния трансферен пазар, само че Лийдс отклони предлагането.
В последните дни Лийдс води диалози с някогашния футболист на Челси и Барселона – Деко, който е сътрудник на Рафиня за бъдещето на крилото. Настоящият контракт на футболиста е до лятото на 2024-а година, а съгласно английските медии „ белите “ възнамеряват да създадат Рафиня най-скъпия футболист в клубната история заради положителните му изяви в последните две години.
В Йоркшир са уверени, че в околните седмици ще има договореност сред страните и Лийдс ще продължи кариерата си на „ Еланд Роуд “. Бразилецът се причисли към британския клуб през октомври 2020 от Рен и има 14 гола и 11 асистенци в 51 мача от всички съревнования.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР