В с. Елешница проблемите са с непочистеното дере. Георги Андресанов: Водата

...
В с. Елешница проблемите са с непочистеното дере.
Георги Андресанов: Водата
Коментари Харесай

Наводнения в разложкото село Елешница заради непочистено дере

В с. Елешница проблемите са с непочистеното дере.

Георги Андресанов: Водата у дома беше към 50 см, цяла нощ точехме водата с моторна помпа, само че през цялата вечер непрестанно влизаше вода, която влизаше у дома. Това се отнася и за всички съседи, които са в региона. Ако не бяхме взели ограничения, в къщата щеше да има най-малко метър и половина вода.

Ани Тричкова: Обстановката е трагична. Беше дадено, че коритото ще бъде почистено с общинска техника, само че по този начин и не пристигна такава. Господин Гечев, обръщаме се към вас, тъй като това към този момент не се търпи.

Сашо Мицин, кметски наместник: Дерето не е почистено, по този начин е. и следствията са налице. Хората са прави да реагират и в случай че в най-кратки периоди не се оправи, това ще продължи. Действително водите бяха много високи. Ние не си свършихме работата и не го почистихме. Цяло лято имахме разполагаем, имаше един миг, в който загубихме финансирането. Предполагам, че в най-скоро време би трябвало да се реши въпросът.

Друг гражданин описа, че е от над 30 година в региона и такова знамение не е видял. „ Да, властта не си гледа работата и не се чисти. Другата причина е, че водосборът на реката е изсечен. И пороищата идват насам. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР