В рядък момент на откровение Бен Афлек сподели една от

...
В рядък момент на откровение Бен Афлек сподели една от
Коментари Харесай

Когато истинският мъж не се страхува от силната жена - Бен Афлек: „Благоговея пред Дженифър“

В необичаен миг на признание Бен Афлек показа една от аргументите да се възхищава на новата си остаряла половинка Дженифър Лопес .

Актьорът съобщи в изявление за, че прави оценка въздействието, което Джей Ло, родена в семейство на пуерториканци, е оказала върху цветнокожите дами , предава.

„ Всичко, което мога да ви кажа, е, че съм видял от първа ръка разликата в репрезентирането, тъй като съм ставал очевидец, още веднъж и още веднъж, по какъв начин цветнокожи дами се доближават до Дженифър и ѝ споделят какво значи за тях нейният образец като мощна и сполучлива жена и условието ѝ на обективен дял в света на бизнеса “, споделя той.

Актьорът акцентира възхищението и уважението, което изпитва към Лопес, казвайки: „ Благоговея пред резултата на Дженифър върху света. Като човек на изкуството най-вече мога да върша филми, които вълнуват хората “ , и добавя:

„ Дженифър е въодушевила голяма група хора да усещат, че имат място в тази страна. Това е резултат, който малко хора са имали през историята, един, който в никакъв случай няма да познавам, и един, до който единствено мога да заставам и да се удивлявам с почитание. “

И в случай че е истина, че единствено един сигурен в себе си мъж може да не се усеща помрачен от мощната жена до себе си, явно казусът на Бенифър е тъкмо подобен.

Изглежда, че връзките на двойката единствено стават по-силни, като тя към този момент има проекти да прекара дружно празниците в края на годината. Източник на споделя, че Лопес и Афпек „ няма по какъв начин да са по-влюбени “.

„ Сякаш в никакъв случай не са се разделяли, само че този път всичко е доста по-добре “ , прибавя той. „ Те не могат да се отделят физически, а приятелите им се майтапят за това с тях. “
 Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция
Наскоро 49-годишният Афлек и 52-годишната Лопес се поддържаха един различен, присъствайки дружно на две обществени събития. Първо двамата обявиха публично връзката си пред света по време на Венецианския кино фестивал , където певицата придружи артиста на премиерата на новия му филм „ Последният двубой “.

По-късно Дженифър споделя усещанията си с видео пост в Instagram. „ Толкова се вълнувам, че гледате този филм!! Това е първият сюжет, който Мат (Деймън) и Бен са написали дружно с Никол Холофценер от „ Добрият Уил Хънтинг “ насам!! И това е необикновено!! “, написа тя. „ Играта на целия актьорски състав е фантастична. „ Джоди Комър играе основната роля и е страхотна!!! Беше вълшебно пътешестване и се надявам да се насладите на фотосите!! “.
 Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция  Най-добрите фешън попадения от Филмовия фестивал във Венеция
Миналата седмица Лопес участва на МЕТ Гала и въпреки че театралничи сама пред фотографите, по-късно същата вечер беше видяна в компанията на Афлек зад кулисите . Припомнете си тук ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР