В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че

...
В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че
Коментари Харесай

Група в Telegram: Путин умря, негов двойник вече е интегриран

В съветския телеграм канал General SVR се появиха известия, че 71-годишният Владимир Путин е умрял и е задействан негов двойник. В канала от дълго време има изказвания, че руският президент страда от рак и е неизлечимо болен. Според известията е даден ход на прелом. Кремъл опровергава тези известия.

„ Вчера през втората половина на деня здравословното положение на президента на Русия Владимир Путин стартира внезапно да се утежнява. Около 20 часа московско време дежурните лекари повикаха спомагателна бригада от лекари, които след идването си започнаха да реанимират президента, по това време положението на Путин беше сериозно “, написа в информациите в канала.

„ В 20:42 ч. московско време лекарите стопираха реанимацията и установяваха гибелта на президента. Уведомих дежурната защита на вратата за случилото се. По персонално разпореждане на Дмитрий Кочнев (Директор на Федералната работа за отбрана на Русия) беше блокирана стаята в резиденцията на президента във Валдае, която се използваше за интензивно лекуване и в която Путин умря ", гласи известието.

" Лекарите останаха в клопката на стаята с натрупа на президента. Служителите на службите за сигурност споделиха на медиците да се успокоят, да не подвигат звук и да изчакат. По разпореждане на Кочнев е засилена защитата и на двойника на президента. Въпросът към този момент е решен, в това число и за бъдещата орис на лекарите. Взето е решение за опазване на настоящия режим и потребление на двойника на Путин в облика на президента. НО!!! Ако до момента в който Путин беше жив, беше допустимо да се употребява двойник без особени проблеми, в този момент след гибелта на президента всеки опит да се показа двойникът за президент е държавен прелом “, гласи още известието в канала.

„ Малко преди гибелта на президента, когато към този момент беше ясно, че той умира, се обмисляше вид Путин да бъде подложен в медикаментозна кома, като по този метод се резервира „ пресен мъртвец “. Така след установяване на наследника и равномерен трансфер на властта пред обществото щеше да се показа новината за гибелта на Путин и да се покаже консервираното му тяло. Президентът обаче към този момент е мъртъв и този вид отпадна “, се показва още в известието.

На 26 октомври същият канал сигнализира, че е задействан двойникът на Владимир Путин и той към този момент твърдо се е интегрирал в настоящия дневен ред и на практика без непотребни терзания организира срещи с членове на държавното управление.

Междувременно Кремъл излезе с изключително опровергаване на „ лъжите “, че 71-годишният Владимир Путин е „ починал в първокласния си замък “.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков сподели пред държавната медия РИА Новости, че известията са " неуместна осведомителна " – както за гибелта на президента, по този начин и за потреблението на двойник.

Една от теориите е, че каналът е финансиран от фигури, в миналото близки до Путин, които са изгубили позиции и „ отчетът “ им е интензивна битка за власт. Има изказвания, че може да са забъркани детайли от военното разузнаване на ГРУ.

Последните публични фотоси на Владимир Путин бяха публикувани от осведомителна организация Ройтерс на 26 октомври. На тях той прави ревизия на теоретичен център покрай Москва.

На 23 октомври организация Ройтерс разгласява и видео с съветския президент, в което той е на посещаване в Пекин. Кадрите са снимани на 17 октомври.

В изявление на съветски език той дава отговор на мнения на американския президент Джо Байдън, като декларира, че Русия не може да бъде „ унизена “ и Съединени американски щати би трябвало да се научат на почитание.

По-рано в изявление пред CBS News Байдън декларира: „ Представете си какво ще се случи, в случай че в действителност обединим цяла Европа и Путин най-сетне бъде свален там, където не може да основава неприятностите, които предизвиква “.

Президентът Байдън несъмнено е един от най-опитните политици в света - съдейки по времето, в което е във висшите ешелони на властта. Той знае какви цели да си сложи и по какъв начин да ги реализира.

Владимир Путин, който е прочут и с тренировките си по джудо, от дълго време има облик на " човек на действието ". Последния си рожден ден той чества на 7 октомври. Руският президент им натоварен график от срещи и обществени изяви, доста от които предавани в ефирен ефир, разяснява Ройтерс.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР