В руския град Омск по време на почерпка на трима

...
В руския град Омск по време на почерпка на трима
Коментари Харесай

Пенсионирана проститутка изнасили приятел по чашка, била му е необходима лекарска помощ

В съветския град Омск по време на почерпка на трима другари на възраст сред 40 и 50 години и жена на балзакова възраст, която в младостта си е припечелвала като продажница на тираджии, завърши с обезчестяване на единия от мъжете. Това оповестява Om1.ru.  Порталът прецизира, че случаят е станал при започване на декември 2017 година в апартамент в квартал „ Советски “. Мъжете решили радостно да си прекарат и поканили за цвят на мъжката компания своята позната.

По време на почерпката с алкохол приятелите се скарали и двама от тях се опълчили на своя 43-годишен другар. Ядосалият ги по незнайна причина мъж те пребили, а по-късно помолили приятелката си да „ не го пуска до отвод “.

В резултат изтрезнелите на сутринта биячи сами извикали лекари за потърпевшия. Медиците разкрили по тялото на потърпевшия контузии, които правосъдните медици оценили като тежки за човешкото здраве. Пациентът, идвайки на себе си, разказал на служителите на реда, че той освен е бил обичай, само че и изнасилен от дамата.

Полицията е почнала следствие. Ако виновността на „ пенсионираната продажница “ бъде потвърдена, тя е застрашена от отнемане от независимост до 6 години.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР