В руските въоръжени сили са на разположение оръжия, които нямат

...
В руските въоръжени сили са на разположение оръжия, които нямат
Коментари Харесай

Путин: Разполагаме с оръжие, което няма равно в света

В съветските въоръжени сили са разполагаем оръжия, които нямат аналози в света, сподели съветският президент Владимир Путин, в послание към сънародниците си по случай отбелязвания през днешния ден в Русия днешния Ден на бранителя на Отечеството.

По думите на съветския държавен глава през последните години страната му е направила доста във връзка с качествената рационализация на въоръжените сили: те са натрупали нов военен опит, станали са по-мобилни, съществено се е нараснала подготовката на обособените формирования.

" Оръжия, които нямат равни в света, са сложени на бойно дежурство. Ще продължим да създаваме обещаващи оръжейни системи, в това число хиперзвукови и основани на нови физически правила, ще разширяваме потреблението на модерните цифрови технологии и детайли на изкуствен интелект ", посочи Путин.

Тези комплекси са " оръжия на бъдещето, които в пъти усилват бойния капацитет ", добави той. В момента Русия е единствената страна в света, в която хиперзвукови ракети към този момент се доставят на войските или са във висока степен на подготвеност, уточни Путин. На бойно дежурство са авиокомплексите „ Кинжал “ и стратегическите ракети " Авангард " до момента в който свръхзвуковата ракета „ Циркон “ минава тествания на държавно ниво.
ТЕМА преди 35 минути 524 преди 50 минути 359 преди 60 минути 415
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР