В руските социални мрежи се разпространява видео, за което се

...
В руските социални мрежи се разпространява видео, за което се
Коментари Харесай

СНИМКИ Един от заловените терористи е с отрязано ухо, накаран да го изяде

В съветските обществени мрежи се популяризира видео, за което се твърди, че е от първичния разпит на арестуван участник в кървавата офанзива в концертната зала " Крокус Сити хол ". На видеото се вижда по какъв начин ухото на обвинения е отрязано и напъхано в устата му, съобщи Би Би Си.

Видеозапис на изтезанието се появи в паравоенния " Канал със особено предопределение ". На фрагментите се вижда по какъв начин мъж в камуфлажна униформа притиска арестуван, който лежи по стомах с коляно на земята, и пъха в устата му парче от отрязано ухо.
Снимки: Стоп кадър/Телеграм - Grey Zone
Пръв това видео разгласява Телеграм каналът Grey Zonе, който преди този момент беше обвързван с ЧВК " Вагнер ". Същият канал разгласява още един разпит на същия човек, евентуално извършен по-късно. На него той седи с превързана глава. Човекът, който не се вижда на фрагментите, споделя " остана ви едно ухо ".
Снимка: Стоп кадър/Телеграм - Grey Zone
В същия Телеграм канал през ноември 2022 година се появи видео с изтезанието на някогашния заложник Евгений Нужин, който се е сражавал в ЧВК " Вагнер ", попаднал е в украински плен, а по-късно още веднъж се е озовал в ръцете на вагнеровците.

Той е демонстративно погубен с удар с чук по главата, отбелязва Би Би Си, представена от.

По-късно потегли приказка, че проверяващите органии не могат да открият виновника за насилието над арестувания терорист, защото всички спецназовци са с идентична униформа, в маски са, а също така всеки един от тях при разпита е декларирал: " Аз го направих! ", видя novinite.bg в съветски телеграм канали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР