В руските Белгород и Белгородска област в нощта срещу вторник

...
В руските Белгород и Белгородска област в нощта срещу вторник
Коментари Харесай

13 украински цели поразила Русия в Белгородска област

В съветските Белгород и Белгородска област в нощта против вторник бе оповестена ракетна паника.   Това оповестява Главната дирекция на Министерството на изключителните обстановки за района, представено от ТАСС.

" Внимание! Град Белгород и Белгородска област. Ракетна заплаха ", се споделя в известието.

По-късно заплахата бе анулирана. 

Силите за Противовъздушна отбрана са свалили 13 въздушни цели над Белгород и Белгородска област. Това заяви по-късно ръководителят на Белгородска област Вячеслав Гладков в канала си в Telegram.

" Нашата система за противовъздушна защита работи - 13 въздушни цели бяха свалени при метода към града. По предварителна информация двама души са ранени в село Дъбовое ", написа той. Гладков посочи, че единият от мъжете е получил затворена черепно-мозъчна контузия с открита рана в лявата слепоочна област, както и сляпо проникващо охлузно пострадване в региона на корема. Вторият потърпевш е с диагноза затворена черепно-мозъчна контузия.

" Екипи на Бърза помощ доставят потърпевшите в градска болница № 2 в Белгород. Лекарите им оказват цялата нужна здравна помощ ", означи губернаторът.

Той добави, че в Дъбовой вследствие на отразяване на въздушно нахлуване са регистрирани разнообразни вреди в 20 частни жилищни семейства и 1 стопанска сграда (счупени са прозорци, срязани са фасади, покриви и огради).

На място работят оперативни и спешни служби. Районът ще се патрулира през светлата част на денонощието. 

От началото на годината Белгород и Белгородска област. През това време починаха минимум 19 души.
 Русия свалила 17 дрона над Белгородска област
Русия свалила 17 дрона над Белгородска област

По предварителни данни няма жертви

Руският президент Владимир Путин по-рано съобщи, че на граничните региони, само че не посочи по какъв начин тъкмо имат намерение да създадат това.

Ръководителят на администрацията на Грайворонския градски регион на Белгородска област Генадий Бондарев прикани жителите на

Град Грайворон се намира на пет километра от украинската граница, популацията преди началото на войната е над 6 хиляди души. Грайворонският градски регион, който също включва към десетина села, граничи с Харковска и Сумска области на Украйна и постоянно е обект на обстрели.

В сряда съветските управляващи оповестиха, че двама цивилни са били убити по време на следващ обстрел на Грайворон.
 Русия разгласи едвам през днешния ден, че е прочистила от диверсанти село в Белгородска област
Русия разгласи едвам през днешния ден, че е прочистила от диверсанти село в Белгородска област

За нападението бе обявено още на 12 март

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков, който вкара ограничавания за влизане в някои обитаеми места, ситуирани на границата с Украйна, разгласи предварителни учебни ваканции в Белгород в сряда сутринта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР