В руската столица Москва, в Московска и Воронежска области е

...
В руската столица Москва, в Московска и Воронежска области е
Коментари Харесай

В руската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична операция

В съветската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична интервенция, съобщи ТАСС, като се базира известие на съветския Национален комитет за битка с тероризма
" С цел попречване на вероятни терористични актове на територията на град Москва и на Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична интервенция ", се споделя в известие на комитета.
Кметът на Москва Сергей Собянин разгласи, че в столицата са анулирани всички всеобщи мероприятия.
Министерството на изключителните обстановки пък отсрочи запланираното за през днешния ден връчване на дипломите на випускниците от ведомствените вузове. Церемонията беше планувана да се състои на Червения площад.
В Москва въвеждането на режим на антитерористична интервенция планува инспекции на документите за идентичност и на колите по улиците на града и краткотрайно прекратяване на комунакационните услуги, в случай че се постанова, показва Франс прес.
Засега всички общински услуги действат обикновено, придвижването в града не е нарушено, разясни кметът Собянин и благодари на жителите за тяхното схващане и тяхното успокоение.
Същевременно многокилометрови тапи се образуваха през днешния ден по автомагистрала " М4 Дон " в Ростовска област, заяви губернаторът на региона Василий Голубев. Това се дължи на въведените по-рано през днешния ден там ограничавания на придвижването по някои сектори на автомагистралата. Властите са поръчали на съответните служби да доставят всичко належащо на хората, озовали се блокирани в тапите.
А московският транспортен департамент разгласи, че през днешния ден може да има анулация или забавяне в потеглянето на рейсове от Москва по южното направление.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР