В руската социална мрежа VKontakte бяха споделени снимки на които

...
В руската социална мрежа VKontakte бяха споделени снимки на които
Коментари Харесай

В Германия снимаха автовоз с чисто нови „лади“ от Русия

В съветската обществена мрежа VKontakte бяха споделени фотоси на които се виждат паркирани няколко чисто нови всъдехода Lada Niva Legend. Според създателя на фотосите, те са снимани в двора на немската компания, чийто склад се намира в Мюнхен. Именно тази компания е позната с вноса на сходни машини от Русия и продажбата им в Германия.



От АвтоВАЗ споделят, че публично не са доставяли нови коли в Европа, което приказва, че най-вероятно импортираните коли са напуснали Русия незаконно посредством неразбираема все още скица. Цените на известния съветски всъдеход стартират от 15 хиляди евро и могат да доближат до 21 хиляди евро, каквато е и цената на съветския пазар.



АвтоВАЗ спря да внася нови коли в Европа през 2019 година, а малко по-късно завършиха и останалите на склад коли, поставяйки завършек на формалното наличие на марката в Европа. Все отново Niva остава един от най-популярните евтини всъдеходи, както у нас, по този начин и в Германия и Австрия, където сходни компании не са необичайност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР