В руската социална мрежа Телеграм беше разпространено видео, на което

...
В руската социална мрежа Телеграм беше разпространено видео, на което
Коментари Харесай

Възмущение в руската мрежа Телеграм - полицай, опитал да удуши тийнейджър

В съветската обществена мрежа Телеграм беше публикувано видео, на което е сниман служител на реда от град Темрюк , до момента в който души локален младеж в жилището му .

Руски медии оповестяват, че служителят на реда бил ядосан, тъй като няколко деца слушали мощна музика.

На фрагментите се вижда по какъв начин служителят на реда хваща момчето за шията, хвърля го на пода и извива ръцете му, до момента в който го назовава " гад ", " кучка " и " призрак ". Момиче, което в това време снима ставащото, се е пробва да отбрани момчето, като споделя че това е нечовешко. Вторият присъстващ служител на реда репликира, че младежът на знае по какъв начин да се държи.

Докато е душил момчето, служителят на реда се е обърнал към него с думите " в случай че те ударя, ще умреш ".

Тийнейджърът, който е бил на път да се задуши, е признат в болница.

В някои изявления се споделя, че по-късно служителят на реда го е посетил и го е карал да подпише декларация , че е оказвал опозиция.

Случаят предизивка отзив в обществената мрежа, само че медиите транслират най-вече позиците на властта.

По случая е почнала полицейска инспекция.

През предходната седмица се появиха голям брой изявления за д руг случай на принуждение, при който жителят на Екатеринбург Владимир Таушанков е убит в дома си от чиновници на отряд за бързо реагиране . От сцецчастите настояват, че чиновниците са работили законно. Родителите на 27-годишния Таушанков описват, че служителите на реда не са имали онование да откриват огън. Адвокатът му показва, че има доста въпроси, на които силите на реда отхвърлят да отговорят.

На 10 юни беше обявено за служител на реда във Воронеж, който се е врязал в група пешеходци на тротоар, като е " съборил " трима, единият - 42-годишен мъж, е умрял. Две дами - на 42 и на 71 години, са признати в болница в тежко положение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР