В Руската федерация за пореден път се стигна до абсурд

...
В Руската федерация за пореден път се стигна до абсурд
Коментари Харесай

Масовият убиец Путин награди и помилва друг, по-дребен брутален убиец

В Руската федерация за следващ път се стигна до парадокс – палач, освободен от пандиза, с цел да се бие в Украйна, се върна в родината си с ампутиран крайник и даже беше награден от режима на Владимир Путин.
 
Историята на Станислав Богданов (на снимката) не е казус, а към този момент е постоянно срещано събитие в Русия, откакто на 21 септември Путин разгласи " частична " военна готовност, която в реалност обаче не е частична. Заради големите загуби, които търпи съветският агресор в Украйна, Путин изпраща от ден на ден пушечно месо на фронта, в това число от пандизите. Много пандизчии са мобилизирани да се бият в Украйна с обещанието да ги помилват.
 
През 2013 година Станислав Богданов, с богато престъпно минало по това време, убива по изключително жесток метод арбитър благодарение на дъмбел. Получава присъда от 23 години за ликвидиране с особена свирепост и обир. Тази година, след излежаване на близо половината от присъдата си, килърът получава оферта от съветската власт – да бъде изпратен като пушечно месо в Украйна, която приема.
 
Там губи крайници си и е изпратен назад в Русия, където даже получава орден за смелост. След началото на пълномащабната непредизвикана война против Украйна режимът на Путин награждава мнозина военнопрестъпници, които са изнасилвали деца и дами в Украйна и са убивали невъоръжени цивилни.
 
Сега Станислав Богданов е свободен жител на Руската федерация и може свободно да се разхожда по улиците ѝ, въпреки и мъчно, тъй като като спомен от " спецоперацията в Украйна " ще му остане загубата на единия крайник. А Русия ще продължи да изумява цивилизования свят – убийци ще помилват и награждават други убийци, и то пред камерите.
 

It`s so easy in that a prisoner becomes not only a free man, but also a proud owner of the medal " For Courage ".

Do the Russians understand that these people are returning back to society?
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР