В Русия продължават загадъчните атаки срещу военни летища, от които

...
В Русия продължават загадъчните атаки срещу военни летища, от които
Коментари Харесай

Украинците удариха трето руско военно летище - този път в Курск

В Русия не престават загадъчните офанзиви против военни летища, от които изхвърчат самолети, бомбардиращи украински градове. Това. През нощта на 6 декември незнаен дрон е атакувал летище в Курск.  Според информацията на губернатора на Курска област Роман Старовойт, вследствие на офанзивата се е запалил контейнер. 
 

 
" В резултат на офанзива с дрон в региона на Курското летище е избухнал резервоал за гориво. Няма потърпевши, Пожарът се локализира. Всички служби работят на мястото ", съобщи Старовойт. 
 

 
Очевидци дават друга информация и разказват резултата от офанзивата на дрона като " огромен пожар ". Огънят от летището се вижда от няколко региона в града. 
 
Припомняме, че на 5 декември неидентифицирани дронове удариха съветски военни летища към Рязан и в базата " Енгелс ". Последното летище е отдалечено от руско-украинската граница на 800 км.
 
Представителят на украинското военно разузнаване ГУРМО Андрей Юсов разяснява, че за това, което се случва на територията на Русия, отговорност носи държавното управление на държавата-агресор. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР