В Русия масово се отърват от премиум колите, като това

...
В Русия масово се отърват от премиум колите, като това
Коментари Харесай

В Русия масово се освобождават от премиум колите и то за жълти стотинки

В Русия всеобщо се отърват от премиум колите, като това излиза наяве от внезапното нарастване на броя на обявите за продажба на скъпи коли в страната. Цените им са много по-ниски от действителните, написа Факти бг.

Според информацията, броят на обявите за продажба на коли от премиум клас с пробег през януари 2023 година се е нараснал с 63% в съпоставяне със същия месец на предходната година.

Най-често за продажба се оферират коли с марките BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Lexus, Porsche, Bentley и Maserati.

Също по този начин най-продаваните премиум коли са на възраст до три години.

През годината броят на обявите за продажба на съвсем нови премиум коли се е нараснал съвсем двойно.

Ръстът в търсенето на непремиум (масови) коли също се е нараснал, само че нищожно. Интересът на купувачите към по-стари и по-масови коли се е нараснал със 17%.

Експертите считат, че тази наклонност е обвързвана с проблеми в обслужването на премиум колите, породени от глобите и изтеглянето на доста марки от съветския пазар и блокирането на патентован програмен продукт.

Вече е процедура богатите поданици на Русия да купуват две идентични коли едновременно, тъй че единият от тях да служи като “донор ”.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР