В Русия фризьор беше убит от клиент, останал недоволен от

...
В Русия фризьор беше убит от клиент, останал недоволен от
Коментари Харесай

В Русия убиха фризьор заради лоша прическа

В Русия коафьор беше погубен от клиент, останал неудовлетворен от прическата си, заяви съветската телевизия „ Звезда “. Инцидентът е станал в Московска област.

Кадри от убийството, снимани от камерите на улицата пред салона, бяха оповестени в мрежата от различен клиент на фризьора. Той съобщи, че той е правил професионално и съзнателно работата си.

Жертвата е 24-годишен мъж, родом от Узбекистан. Трагичният случай е станал в петък, на 13 октомври. Ден преди този момент клиент е посетил фризьорския салон и е платил 200 рубли ($3.5) за подстригването. На идващия ден обаче се върнал, неудовлетворен от резултата.

Фризьорът се заел да „ поправя “ прическата, само че нервният клиент още веднъж останал неудовлетворен и го подгонил на улицата. Секунди по-късно нападателят наръга няколко пъти фризьора с изострен предмет. Младият мъж е бил наръган в сърцето.

На фрагментите се вижда по какъв начин се пробва да се изправи, само че в един миг пада безжизнено на земята. Жертвата е умряла преди идването на колата за спешна помощ. Руските медии означават, че на улицата има и други хора, само че никой не стопира нападателя и не оказва помощ на младия мъж.

Руската полиция се пробва да разпознава самоличността на нападателя. Убиецът сега се търси. Видеото беше споделено и от Антон Беляков, член на Съвета на Федерацията, който прикани за бързо намиране на причинителя.

* Предупреждение: Кадрите не са подобаващи за лица по 18 години

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР