В Русия е установен случай на новия , съобщи главният

...
В Русия е установен случай на новия , съобщи главният
Коментари Харесай

В Русия е установен случай на новия „британски“ щам на Covid-19

В Русия е открит случай на новия, заяви основният хигиеничен доктор на страната Анна Попова, предава БНР.
В телевизионно изявление Анна Попова уточни, че заразилият се с новия вариант на вируса е съветски жител, който се е прибрал със аероплан от Англия в края на предходната година. Той не е имал никакви признаци и към този момент не е инфектиран, сподели Попова и добави, че употребяваните в Русия PCR проби откриват този вирус, а записаните в страната сигурно пазят от него.
 Алерголог: Усложненията от Covid са по-чести от евентуалния риск при имунизиране Алерголог: Усложненията от Covid са по-чести от евентуалния риск при имунизиране
Усложненията от коронавирусната зараза са неведнъж по-чести от евентуалния риск при имунизиране. Това мнение изрази пред БНР доктор...
" Вирусът не е станал по-опасен, не провокира по-тежко боледуване, само че най-вероятно е по-заразен, по-контагиозен. Тоест един човек може да болести повече хора, в сравнение с при предходния вид ".
От думите на Попова стана ясно, че заболеваемостта от в Русия е намаляла с 12% през първата десетдневка на януари спрямо последната на декември.
Общият брой на инфектираните от началото на епидемията надвишава 3,4 млн. души. 2,8 млн. от тях към този момент са се излекували.
Смъртните случаи са над 62 000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР