В Русия е дошло времето за нови възможности за развитие

...
В Русия е дошло времето за нови възможности за развитие
Коментари Харесай

Путин: Външният натиск се превърна в стимул за растеж на собственото производство на Русия

В Русия е пристигнало времето за нови благоприятни условия за развиване на районните стопански системи, външният напън се трансформира в мощен тласък за напредък на локалното произвеждане. Това сподели съветският президент Владимир Путин на среща с новоизбраните ръководители на съветски райони, оповестяват съветските медии.

" Ключовият фактор за благосъстоянието на съветските фамилии, увеличението на техните приходи, решаването на демографските и обществените проблеми, е развиването на районните стопански системи, укрепването на тяхната кадрова, просветителна, софтуерна база и основаването на нови работни места. В тази връзка в този момент е време за нови благоприятни условия и нови подходи ", сподели още Путин.

" Външният напън в последна сметка се трансформира в мощен тласък за растежа на нашето лично произвеждане, отключвайки нашия личен капацитет в разнообразни области ", акцентира Путин.

Путин също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че държавното управление, дружно с федералните и общинските управляващи, би трябвало да даде цялата нужна поддръжка на компании и предприятия, които са подготвени да заемат свободни ниши, да им предложат планове, в това число високотехнологични, които се търсят от стопанската система и дават отговор на националните цели и цели на Русия.

Инфо: " Труд "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР