В русенския частен жп завод Експрес Сервиз сериозно са се

...
В русенския частен жп завод Експрес Сервиз сериозно са се
Коментари Харесай

Обича ли да послъгва легендарният център-нападател на БДЖ

В русенския частен жп цех " Експрес Сервиз " съществено са се вбесили на изказванията на изпълнителният шеф на БДЖ и именит център-нападател на цялостните дилетанти от " Локо БДЖ " Владимир Владимиров, който в последно време неуморно обикаля тв студиа в опит да избави кожата си от уволняване.

Таранът, който е някогашен водач на аления комсомол в София, съзнателен по-късно като гербер, при всяка своя медийна изява не пропуща да блесне с изказвания, разсмиващи всеки който има алъш-вериш с железницата. Бил избавил БДЖ от банкрут, в никакъв случай до момента компанията не била по-добре и още, и още парадокси.

Истината е, че пасажерите и товарите на жп компанията понижиха в пъти под управлението на Владимиров, който е закрепостен когато на власт са Бойко Борисов и Московски. В момента прокуратурата проверява дейностите на управлението на компанията.

А ето какво тъкмо от изказванията на Владимиров разяри русенската " Експрес Сервиз ", която създава и изнася локомотиви в целия свят:

НЯМА ТАКЪВ ЗАВОД!!!

В последните дни БДЖ обезверено пробват да прикрият схемата с фиктивните поправки, нагласените поръчки и източването на компанията. Обикалят по студиата на медиите и стартират 2 искрено лъжливи тези, посредством които се надяват далаверите с ремонтите да продължат:

Теза 1: В България не се създават елементи за локомотиви

Теза 2: В България няма цех за ремонт на локомотиви

Това е засегнатост освен за работещите в завода ни, само че и за нашите клиенти и сътрудници, за всички мислещи хора в България. Държим да се знае, че в Русе постоянно е имало, и ще продължи да има локомотивен цех.

Вижте и занимателното видео, което русенският цех показа на страницата си във фейсбук.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР