В русенската болница УМБАЛ “Канев АД коледните празници не са

...
В русенската болница УМБАЛ “Канев АД коледните празници не са
Коментари Харесай

Новородени са облечени в коледни костюми в русенска болница

В русенската болница УМБАЛ “Канев ” АД коледните празници не са елементарни. Тук всяко новородено бебе се облича в коледни костюми , създавайки магическа атмосфера за младите фамилии. Какво носят празниците за бременните и родените през този интервал бебета? Д-р Лилия Георгиева – шеф на поделение „ Неонатология “ в УМБАЛ „ Канев “, даде забавна вероятност.

Д-р Георгиева уточни, че всички новородени бебета се обличат в коледни костюми, което основава незабравими мемоари за родителите и екипа на болничното заведение. Тази традиция основава уютна и топла конюнктура, цялостна с любов и наслада, макар напрежението и напрежението, свързани с раждането.

Но какво е ситуацията с раждаемостта в болничното заведение? Д-р Георгиева споделя, че записаните родилки се разграничават по възраст. Най-младата родилка е на единствено 14 години, до момента в който най-възрастната е на 54. Този фактор – възрастта на майката, може да повлияе с избрани рисковете, свързани с бременността и раждането. Въпреки че българките избират да родят по-късно в живота си, това може да донесе спомагателни провокации.

Д-р Георгиева също по този начин отбелязва, че р аждаемостта не е постоянна през цялата година и може да има интервали, в които родените са по-малко спрямо миналата година. Въпреки това, коледната традиция на обличане на новородените в коледни костюми придава изключително значителност на тези специфични моменти в живота на младите фамилии.

Русенската болница „ Канев “ съчетава здравна грижа с коледно чудо , предоставяйки празнична наслада на новородените и техните фамилии. Тук се основава атмосфера на любов и топлота, която оказва помощ на майките и бащите да преживеят този специфичен миг в своя живот, макар провокациите, свързани с бременността и раждането.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР