В Русе започнаха приготовленията за предстоящите коледни празници. Днес започна

...
В Русе започнаха приготовленията за предстоящите коледни празници. Днес започна
Коментари Харесай

В Русе започнаха приготовленията за предстоящите коледни празници

В Русе започнаха приготовленията за идните коледни празници. Днес стартира монтирането на 13-метровата изкуствена елха пред общината, където следва да бъдат сложени и новите светещи фигури от коледната декорация. Те са общо четири на брой, като измежду тях ще бъдат Снежанка и огромен престол, подобаващ за сядане, съобщи БГНЕС.
70 нови светещи детайла под формата на звезди, лъчове и други ще обогатят и обновят украсата в кварталите на града, като поетапно ще се стартира с основните улици, водещи към кв. „ Дружба “ и кв. „ Чародейка “. С възобновени 37 на брой детайла пък е увеличена украсата по главните булеварди, прилежащи на кварталите „ Възраждане “ и „ Здравец “.
Ансамбълът на пл. „ Батенберг “ също е обогатен с нова четириметрова светеща коледна елха, а в центъра на града още веднъж ще грейнат общо три – 13-метровата изкуствена елха пред общината, естествената 13-метрова елха пред Доходното здание и 6-метрова изкуствена елха на пл. „ Хан Кубрат “.
Общият брой на инсталираните коледни детайли в целия град наброява 406, а за Коледния базар, проведен от община Русе, ще бъдат инсталирани 27 павилиона на централния площад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР