В Русе ще бъде слънчево с максимална температура 11°СПрез нощта

...
В Русе ще бъде слънчево с максимална температура 11°СПрез нощта
Коментари Харесай

Времето в сряда ни носи приятна изненада

В Русе ще бъде слънчево с оптималната температура 11°С

През нощта против сряда над Северна България облачността последователно ще се раздира и след среднощ над по-голямата част от България ще е най-вече ясно. Повече облаци чакаме над Западна Стара планина, където ще има условия за слаби превалявания от сняг.

Минималните температури едва ще се намалят и ще са сред минус -5°С до -2°С.

Пред деня в сряда ще настъпи усъвършенстване на времето. Облачността на всички места ще се раздра и над цялата страна ще доминира слънчево време. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 7 - 13 °С, сочат данните на.

Времето в Русе

През нощта против сряда ще бъде ясно, а минималната утринна температура ще бъде -3°С. Максималната температура ще се увеличи и ще доближи 11°С. През деня ще доминира слънчево време.

Времето в планините

Очакваме отлично време за зимни спортове. Ще е най-вече слънчево и стоплянето в планините ще продължи. Обаче рискът от лавини нараства - бъдете деликатни! Ще духа сдържан вятър от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 4°.

Времето по Черноморието

Ще се задържи най-вече слънчево, само че вятърът ще е мощен от северозапад. Максималните температури ще са 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици

Очакваме покачване на фини прахови частици над по-големите градове. Стойностите ще са сред 60-80/м3 при норма към 50 мкг/м3.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР