В Русе на 10 и 11 август се проведе благотворителен

...
В Русе на 10 и 11 август се проведе благотворителен
Коментари Харесай

Добри хора помагат на млад мъж в борбата с тежко заболяване

В Русе на 10 и 11 август се организира благотворителен базар в поддръжка на Добромир Добрев. Равносметката е: събрана сума от 4908,96 лева и анонимно подаяние от 4000 евро. Неизвестният самарянин е оставил и документално обръщение, в което направлява Добри, който е диагностициран с остра лимфобластна левкемия, да се моли с религия в сърцето за своето избавление, оповестиха уредниците на базара.
На 16 август от 21 ч. следва и благотворителен концерт в клуб „ Караоке Стар “ с присъединяване на русенски групи, още веднъж в поддръжка на Добри.
24-годишният Добромир Добрев от гр. Сливо поле се бори с тежката диагноза от 2015 година След няколко курса на химиотерапия и сполучлива трансплантация на стволови кафези през 2016 година, при започване на 2018 година  се появяват остри болки в региона на кръста и излиза наяве, че има рецидив и следва нова борба за Добри.
Медицински център в Турция дава вяра здравословното му положение да се усъвършенства, само че е нужна сума от над 200 000 евро, която е непостижима за фамилията.
Всички съпричастни могат да дарят посредством дарителска сметка в Райфайзен банк (освободена от всевъзможни комисионни за вноски на каса, в който и да е офис в страната или посредством онлайн превод):
IBAN: BG68RZBB91551010772410
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ,
както и посредством paypall - https://www.paypal.com/paypalme/Dobrev94
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР