В Русе майки на деца с увреждания поискаха оставката на

...
В Русе майки на деца с увреждания поискаха оставката на
Коментари Харесай

В Русе майки на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов

В Русе майки на деца с увреждания желаеха оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Те проведоха довечера протестно шествие, в което се включиха и други жители.

Дарина Христова - майка на 19-годишен наследник с тежък аутизъм, изясни, че през днешния ден е шестнайсти ден, в който се желае оставката на Валери Симеонов и майките на деца с увреждания се включват от Русе, тъй като очевидно той няма да я подаде.
"Извинението му не важи за нас ", сподели Христова.

Маргарита Манолова съобщи, че политиците са станали "твърде нагли ". "Ние знаем, че те не мислят за народа, само че най-малко да не го показват по подобен метод ", добави тя.

Бахтишен Джуджева - майка на 34-годишен наследник с увреждания, разяснява, че всяка политическа партия, която смята, че "исканията ни са основателни, да ни поддържа, само че не да гради бъдещето си на наш тил ".

Началото на шествието бе сложено от Градските хали. Недоволните минаха по пешеходната улица "Александровска ", скандирайки "Оставка ", и стигнаха до постройката на общинската и регионална администрации, където митингът продължи с изявления и песни.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР