В РУО-Бургас работят по европейски проект за образование чрез емпатия.

...
В РУО-Бургас работят по европейски проект за образование чрез емпатия.
Коментари Харесай

В Бургас работят по европейски проект за образование чрез емпатия

В РУО-Бургас работят по европейски план за обучение посредством емпатия. По време на четвъртата работна среща по Проект EOS " Empahtic and Open School ", РУО-Бургас, в съдействие с Регионално ръководство на образованието - Амиен, Франция, и просветителни институции от Белгия, Испания, Италия и Турция, взе участие в действия, свързани с повишение на емпатията измежду учениците. Събитието бе преди броени дни, а Дейностите се организират в испанския град Албасете, заяви " Труд бг ".

Представители на просветителни институции от шестте страни, участващи в плана, са посетили съществени, междинни учебни заведения и център за професионална подготовка, където са обменили педагогичен практики, свързани с понижаване на отсъствието от учебно заведение, предварителна защита на ранното отпадане от просветителната система, както и такива за възстановяване на учебния микроклимат посредством съпричастност и емпатия.

В българската делегация е била госпожа Петя Петрова - шеф на РУО-Бургас, специалисти и ръководители на просветителни институции от област Бургас.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР