В рубриката Нещо лично в понеделник:Тошко Йорданов:- Не мисля, че

...
В рубриката Нещо лично в понеделник:Тошко Йорданов:- Не мисля, че
Коментари Харесай

Слави: Ще се опитаме да поемем отговорност и да реализираме този референдум

В рубриката " Нещо персонално " в понеделник:

Тошко Йорданов:

- Не мисля, че си прав, Слави! Не съумяваме да разбираем или да притеглим хора по други аргументи. Или не е пристигнало времето. Защото на тези избори гласоподаваха по-малко хора, в сравнение с всички останали. Явно тези, които не гласоподават, надали са съгласни с тезата на Киро и на Асен и на Корнелия и на Бойко!

Слави Трифонов:

-Още един път ти споделям: Суверенът постоянно е прав! Такива са хората, подобен е нашият суверен и ние сме приели, че ще е по този начин. Ако има някой отговорен, това сме си ние. Не ни е отговорен никой различен. Нещата са такива, каквито са. За наслада, ние можем да вършим и други работи.

Ще се опитаме да поемем тази отговорност и да осъществяваме този референдум, тъй като съгласно мен верният ход е да се опитаме да променим системата. Какво ще се промени, в случай че отидем на други избори? Или в този момент в случай че създадат държавно управление? То ще е безпринципно при всички положения. Играчите, които са там – за тях няма по какъв начин да мислим, че ще има кардинална коалиция. Тя ще бъде в полза на властта, опакована във „ тъй като има рецесии, да спасим хората ”!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР