В рубриката на БНТ 2 - Търси доброто, ви срещаме

...
В рубриката на БНТ 2 - Търси доброто, ви срещаме
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в полза на деца на загинали полицаи

В рубриката на Българска национална телевизия 2 - " Търси положителното ", ви срещаме с Милена Михайлова от Варна. Трета година тя провежда благотворителет концерт в поддръжка на децата на чиновници в системата на Министерство на вътрешните работи, починали или потърпевши при осъществяване на служебния си дълг. Със събраната сума Милена провежда летни лагери за над 100 деца, останали без татковци, от цялата страна.

Варна

Милена Михайлова е правист по специалност. Преди три години прави благотворителен бал за набиране на средства за онкоболни деца и от този момент взема решение, че нейната идея е да оказва помощ на деца.
Милена Михайлова – ръководител на конгрес " Възможност за бъдеще ": " Тази идея сякаш я усетих най-близко до мен, тъй като аз съм майка, имам дете, по-съм съпричастна с акции, които са свързани с деца. "
За децата на починали служители на реда Милена провежда народен фестивал " Завинаги с нас ", в който благотворително се включват едни от най-известните български поп реализатори и танцови сформира, актьори, балетни школи и спортни клубове. Първият театър е във Варна. Tази година идеята поддържаха още три града – Несебър, Велинград и Стара Загора. Със събраните средства през лятото се провеждат лагери за децата на починали служители на реда.
Милена Михайлова – ръководител на конгрес " Възможност за бъдеще ": " О, това е невероятна страст, аз се зареждам от тяхната страст. За тях е благополучие, благополучие е да са едни с други, благополучие е да се видят. Подкрепят се, чуват се, поддържат връзка, само че тези лагери им дават ужасно доста, тъй като те са доста прочувствени лагери, те ги зареждат за цялата година и в действителност с неспокойствие чакат идващия лагер. "
И тази година Милена е решила да събере нужните средства, с цел да може децата още веднъж да преживеят летните лагерни страсти. Благотворителният концерт ще бъде на 8-и декември във Фестивалния комлекс във Варна. В него ще вземат участие и учениците от Първа езикова гимназия.
Вижте повече за акцията Търси Доброто
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР